FÖRETAG

Jag kan erbjuda personalen på ert företag att träna med mig i små grupper eller inviduellt.
Träningen kommer bestå av styrketräning, konditionsträning och kampsportsinspirerad träning.
Jag brukar dela upp passen i två grupper.
Ett av passen kommer att likna ett ”kick and box” pass, men med lite mer vikt på kvallitet av teknikerna, plus att jag kommer att använda styrke och konditionsträning som jag själv använder då jag förbereder mig för match.
Det andra passet är ett rent styrke och konditionspass där jag använder mig av functionell träning upplagt som ett cirkelträningspass.
Givetvis så anpassar jag träningen efter kapacitet, behov och önskemål.

Gruppassen kommer att förläggas på Functional fitness som är ett av sveriges absolut häftigaste gym som satsar på funktionell träning.

Jag erbjuder även massage där jag kan ta emot kunder på brunnsallén 99 eller åka ut till ert företag.

Kontakta mig för prisuppgifter

Varför träning och massage?
Träning förbättrar inte bara din fysik utan är en livsförhöjare av stora mått för såväl ditt psyke som kroppen i stort.
I den allt mer kontoriserade och stillasittande miljö vi nu lever i där möjligheten till naturlig fysisk ansträngning allt mer saknas är motion och fysisk träning svaret!

Personer som tränar och rör på sig blir både friskare lugnare och effektivare på jobbet. Studier visar dessutom att sjukfrånvaro minskar drastiskt på företag som satsar på friskvård, en investering som spar pengar i båda led. Med andra ord är det väl investerade pengar.

Förutom att massage är skönt så utsöndras hormonet oxytocin som ger lugn och harmoni, hormonet sänker även blodtrycket och minskar halterna av stresshormon.
Massage ger oxå ökad blodcirkulation, bättre matsmältning, lindra smärta och påskynda läkning.

Top